dinsdag 9 november 2010

De blondjes hier. Phuc van mezelf en Danyl die het super doet. Hij krijgt ook veel reacties maar of niet geschikt of men haakt zelf af. Terwijl het een lieve leuke hond is.
Een prachtige foto van een dagdromende Smokie. Hij is nu hond van de maand op de site van Robus (voorheen GP). Wie weet helpt het en komt er eindelijk een geschikte reactie.
Een leuke foto van Simon die wacht op de rennende pupjes want hij wil met ze spelen al is ie wat te groot en onhandig buiten. Ome Charly is veel rustiger en speelt superlief met de pupjes die steeds meer tussen de honden door dartelen. Helaas lukt het maar steeds niet om foto's van Charly met de pups te maken.
Wel een foto van Bango die met Bieke wil spelen.
En met mij wil knuffelen.
Bango is rankgebouwd en zal wel een beetje type bouw Phuc worden.
Hij is lekker speels en ondernemend en slaapt al keurig alleen in een bench in de huiskamer. Knap hoor!
Een leuk herfstplaatje maar helaas flirten met de camera wil Bingo nog steeds niet.
Maar ook Bingo gaat goed vooruit. Toen vannacht zijn broer er niet was op de slaapkamer schrok hij en verstopte hij zich in een kleine kier. Hem ertussenuit gehaald en wat bach rescue puur in zijn bekje gesprayed en verder voor hem eens de DAP spray ingezet. En dat werkte. Toen ik ging slapen sprong hij op bed en kwam met zijn pootje om aandacht. Een super overwinning! Hij heeft relaxed bij me geslapen en was net als zijn broertje trouwens de hele nacht zindelijk. Bingo kan ook prima in een benchje maar ik wil hem juist leren dat als je bang bent je steun bij je mensen moet zoeken. Erg belangrijk want hoewel hij prima los kan, zal hij in theorie bij schrik ervandoor kunnen gaan en ik hoop hem te leren dat je bij je baasjes steun moet gaan zoeken. Dus voor de binding mag hij lekker op de slaapkamer slapen. Maar hoewel hij er nog lang niet is, gaat ook hij super vooruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten