donderdag 11 februari 2016

tussen de buien een zonnestraaltje

Even zon daar worden we blij van.
Buffy die zo snakt naar een eigen mandje. Ze kon niet aan de lijn lopen en autoverkeer was zo eng. En kijk haar na een paar keer oefenen eens! Zelfs een eerste plasje aan de lijn!
Noa blijft actief en vrolijk maar ze poept nog steeds waterdun. Vandaag weer propje haren eruit. Maar niets nog dat ik echt denk logisch dat ze verstopt zat. Ze geeft gelukkig niet meer over maar eetlust is helaas nog slecht. Ze lijkt ook moeilijk te kauwen maar een stukje brood hapt ze weer zo uit je handen. Ik kook dus kipfilet en dat soort zaken. De ene keer wil ze het en de andere keer weer niet. Zelfs blikjes recovery voer wil ze niet eten. Brokken al helemaal niet. Ook niet natgemaakt. Vannacht er weer meermaals uit vanwege de diaree.  Voor mijn gevoel eet ze heel weinig maar anderszijds komt er genoeg uit dus er zal ongemerkt meer in gaan dan ik denk. Maar het kost veel tijd en energie die ik nu bv niet in een hondje als Diddy kan steken. Diddy is ook een projectje maar gepland. Noa was gepland als super goed plaatsbare gezinshond die in een week een thuis zou kunnen hebben. En zoals ze nu is kan ze niet eens geadopteerd. Hopelijk herstelt ze snel en komt er ook eindelijk voor haar een serieuze reactie. In ieder geval bericht dat pupje Mayorana nu Mara heet en zich prima lijkt te vermaken.
laatste update: boef Noa (ja de hond met slechte eetlust) jat de tortillas zonder iets erop van de aanrecht en had de helft al op.....
Hoor ik daar een bloglezer hard lachen??????

1 opmerking:

  1. Ja, ik kan een glimlach niet onderdrukken. De Noa toch, nou ja, daar had ze nu eens gewoon zin in. Ik had toen ik eens ziek was alleen maar zin in zoute haring, verder niks. Goed teken dat ze weer (...lekkere...) trek krijgt. Morgen nog maar een paar tortilla's aanrukken?

    BeantwoordenVerwijderen