zaterdag 13 februari 2016

koud maar droog weer

Vanochtend eindelijk weer redelijke ontlasting van Noa. Geen spuitdiaree meer maar ze staat nog wel op Finidiar en het is nog brijig maar hopelijk kan ik het over het weekend weer opbouwen naar gewone ontlasting. Ze heeft ook weer van haar gewone voer gegeten gelukkig.
Vanochtend zijn Sereno en Roxi bij mijn ouders geweest. Sereno was daar wel met mij geweest maar nu dus gehaald door mijn ouders. Dat was wel spannend maar het wandelen vond hij heel leuk. In huis had Roxi al snel haar draai gevonden en daardoor vond Sereno het gelukkig ook wel best. Bij thuiskomst stond Roxi sneu de baas na te kijken. Sereno had het leuk gehad maar was toch ook wel blij er weer te zijn en heeft veel geslapen. Toch is het in zijn socialisatie proces weer een stap vooruit.
Sjimmy kreeg bezoek van Klasina en Emma. Klasina was in het asiel altijd gek met hem en had hem ook gevlogen. Aangezien Sjimmy nu goed mee aan de lijn loopt konden ze hem en Mathew lekker mee uit wandelen nemen. Het was mooi weer en ze hebben foto's en filmpjes gemaakt. De filmpjes worden nog door Anne Marie bewerkt tot wat moois. Zo moet het samen lukken om voor deze mannekes toch de juiste baasjes te vinden.

1 opmerking:

  1. Wat fijn die twee zo lekker buiten te zien. Het wanneer hebben we niet in de hand, maar het lukt beslist! Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen