zaterdag 20 februari 2016

blije dag

Vandaag een blije dag. Rolo kon hier vrolijk zijn maar echt gelukkig was hij niet. Hij bleef bang voor de grotere honden. Vandaag ontmoette hij zijn broer Benji (Robus) die wat kleiner dan hem is en dat was feest voor de mannekes. Rolo is voor mensen een knuffel en had direct ook goed contact met het vrouwtje. Rolo mocht mee en daar ben ik erg blij om.
Dan kreeg ik gisteravond het bericht dat de adoptante van Tommie graag eens kennis wou maken met Buffy. Ze kwamen vanochtend. Enkel kennis maken :) 
Buffy zelfs zorgde er wel voor dat ze meeging :) Ze lag overheerlijk bij Emmy op schoot met kopje op schouder en zuchtte van genoegen.
Dan een reactie gister voor Ciufa. Wel met drie dagen 6 uur alleen zijn. Vandaag bevestiging dat mevrouw oppas heeft voor geval Ciufa het qua zindelijkheid en alleen zijn nog niet redt en Ciufa is gereserveerd. Voor Nicky ook veel reacties maar helaas steeds drukke leefomgevingen en appartementen en waar Ciufa midden in de stad op een appartement kan is Nicky beter af op een rustigere plek. Ik heb ook een heel geschikte reactie gehad en hoop van harte dat ze inderdaad voor Nicky willen gaan.
Helaas nog niets voor de grotere honden of Mathew. Maar het weekend is vast heel goed begonnen.

1 opmerking:

  1. O, ik had niet goed gekeken, gelukkig dat Rolo al een eigen mandje heeft! En ook Buffy nog, nu nog duimen voor de andere hondjes. Moet toch lukken?

    BeantwoordenVerwijderen