vrijdag 5 februari 2016

mensen!!!!

Mayorana. Leuk ongecompliceerd pupje. Vorig weekend dus geen mandje. Er waren nog mensen die zondag wilden komen maar die lieten niets meer horen. Echter opnieuw andere mensen. Meneer wilde per se gebeld worden (dure 06 en blaffende honden hier) ja Mayorana was het en tenzij het niet klikte met hun honden had ze zekers een huisje dus of ik haar alsjeblieft tot zaterdag vast wilde houden. Mogelijk kon hij vrijdag vrij krijgen en dan zouden ze vandaag al komen. Gemaild met leuke foto's. Filmpje gemaakt. Nog extra foto gemaild.Twee keer gevraagd in de mail om de afspraak te bevestigen. Vandaag maar weer dat dure 06 nummer gebeld. Oh maar zijn vrouw zou mij het goed is gisterochtend af gemaild hebben want het ging niet door. Niet netjes dus van deze mensen. Beetje pissig opgehangen.

En dan al die andere reacties. In het zuiden is het carnaval dus dat gaat voor. Tja kijk dan maar of ze er tegen die tijd nog zijn. Adoptiebijdrage euro 275 staat keurig vermeld. Krijg je vragen als wat zijn de kosten. Of ze lezen het wel maar vragen zich af of dat ook echt voor dit hondje geldt... ja natuurlijk anders staat het er toch niet. Zowiezo alleen al deze week 4 reacties met een zielig verhaal voor een gratis hond. Die krijg ik toch al wekelijks maar nu dus nog vaker.
Er lopen nog veel reacties die wel serieus kunnen zijn, maar concreet geen enkele afspraak. Ik hoop toch dat het morgen druk gaat worden. Want hoewel ze zalig knuffelig en ongecompliceerd en heerlijk knuffelig zijn, is een beetje doorstroming wel fijn. Buffy had gister wel bezoek maar deze mensen erg onzeker en te hoge verwachtingen van dit hondje dat op zich zo makkelijk en lief is. Even wat tijd er in willen investeren om haar aan de lijn te leren lopen dat is alles. Wisten ze tevoren. Maar kennelijk toch stap te ver. Ze gingen nadenken....... Meest hoor je dan niets meer. Ook voor dit schatje hoop ik dat er snel adoptanten komen. Buffy is lief en rustig en zo vriendelijk.
 Voor Echo ziet het er gelukkig wel goed uit. Ik heb net de afspraak voor morgen bevestigd gekregen.Het is een makkelijk kereltje die al de lijn kent en even alleen kan zijn en vrij en aanhankelijk is dus ik heb goede hoop dat het zal klikken.

1 opmerking:

  1. Sneu hoor Maureen, maar dan was het vast ook niet goed voor de hondjes geweest moet je maar denken. Die verdienen nu eens baasjes die volledig ervoor willen gaan. Die zijn er vast ook wel, alleen nog wat geduld en blijven adverteren met leuke foto's en filmpjes van je schatten. Moed houden maar!

    BeantwoordenVerwijderen