zaterdag 17 oktober 2015

Heel veel geluk mannekes!

Vandaag 2 speciaaltjes uitgezwaaid.
Loek kreeg bezoek van meneer, zijn volwassen zoon en twee kleinzoons. Inene moest Loek het als hond alleen doen zonder de roedel en zoveel mannen inene.... Grote ogen en een Loek die zwaar onder de indruk was. Zijn baasje had zo naar hem uitgekeken en was zo blij Loek te ontmoeten maar ja leg dat Loek maar eens uit. Ik heb hem uitgezwaaid in de overtuiging dat het met een paar dagen wennen een super match gaat worden en ze straks heerlijk met elkaar zullen wandelen en in alle rust in huis van elkaars gezelschap zullen genieten.
Toen Swiffer. Die had zijn mensen al gezien en was dolenthousiast. Tot ie doorhad dat ie mee moest. Ach manneke toch. Ik zette een trillend manneke in de auto die me gelukkig direct door zijn nieuwe vrouwtje getroost werd. Dus ik weet ook met dit manneke komt het goed. Zijn baasjes houden van hem en zien hem graag.
Maar binnen toch maar meteen in de bak met troostchocolade gegrepen.

Chaim is vanuit Chantal geplaatst en ze had een belletje. Het ging heel goed en meneer was heel blij met Chaim maar had ook wel ontdekt dat Chaim inderdaad zeer sterk was. Chaim is week proef ook dus blijft nog even spannend ook daar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten