zondag 29 juni 2014

Pelle

Een nieuwe..... Net het neefje van Tommie.
Als pup met nestgenootjes in de struiken gesmeten. Zijn nestgenootjes hebben gouden mandjes gevonden zover bekend maar dit manneke heeft steeds maar weer pech. Steeds met de beste bedoelingen geadopteerd maar kennelijk op plekken waar het moeilijk was hem de aandacht te geven die hij verdiende. Nergens lang genoeg geweest om goed te wennen en nu als puberpup van 9 maanden zo onzeker dat hij terug onzindelijk was geworden wat naast de jonge baby niet hygienisch meer was. Ik moet het afkloppen want hij zal hier vast ook nog wel de nodige ongelukjes hebben maar tot nu toe heeft hij keurig buiten geplast en gepoept. Ik ben adres 6 in een half jaar tijd.
Adres 7 zal dus veel geduld, liefde, aandacht en inlevingsvermogen moeten hebben. Onvoorwaardelijk voor hem willen gaan. Hij mag dan vrolijk en speels zijn, leuk met kinderen omgaan en katten negeren maar hij is gewoon een onzeker puberpup die nogmaals moet verkassen en ongetwijfeld maanden nodig zal hebben om te wennen en te beseffen dat hij nooit meer weg hoeft.

Ik heb hem Pelle genoemd. Zijn oude naam had hem nog niet veel geluk gebracht.
Pelle is hier gebracht door Michiel en Dirkje die weer eens bereid waren hun vrije zondag voor dit lieve manneke op te geven en te rijden om hem te halen en hier te brengen. Hier neemt ie afscheid van Dirkje.
De aandacht deelt ie liever niet met Rizas :)
Max vond ie doodeng maar ja die negeert hem finaal dus daar was ie snel overheen en ach als je aan zo een grote reus went dan valt de rest van de roedel alleen maar mee.
In huis nieuwsgierig en speels. Hij ontdekt inene Linda die niet eens kennis komt maken met nieuwe honden de eerste dag :)

Hij is maf gebouwd. Korte pootjes maar 34cm hoog. Kromme voorpoten
Die ook nog bij de ellebogen soms zijwaarts bewegen.
maar rennen kan ie als de beste.
Hij drinkt ook maf maar dat hoort waarschijnlijk bij hem want hij heeft verder geen problemen om kleine platte stukjes snoep van de vloer te pakken en hij pakt ook graag speeltjes of je hand in zijn bek. Hij heeft een prachtig gebit en is verder gewoon normaal.

Kortom een super leuk en heerlijk ventje die nu een mandje voor het leven zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten