donderdag 19 juni 2014

Dirkje en Michiel pakken flink door

Drukke donderdag. Na het boodschappen doen kwamen Sara en Jip die hier 4 dagen logeren. Jip moest even slikken en vroeg zich af in welk gekkenhuis hij beland was terwijl Sara meteen blij ronddanste en zich thuis voelde. Maar met wat TLC heeft Jip zich er maar bij neergelegd en doet het verder goed in de grote roedel.

Daarna kwamen Michiel en Dirkje. Even kort Megan knuffelen die onder hun stichtingsvlag bemiddeld wordt en die ze nog niet ontmoet hadden. Verder Tino knuffelen die ze al sinds 2011 kennen. Ze bleven niet lang. Toen Dirkje zei "kom we gaan" stond Tino al klaar om mee te gaan terwijl Rafa en Niki juist zich prima in het gekkenhuis hier vermaken en zoiets hadden van we blijven hier wel hoor, doei bazen en niet wilden komen. Arme Tino hij moet nog even geduld hebben. En tja Rafa en Niki moesten toch echt mee.
Michiel en Dirkje hebben flink doorgepakt vandaag want ze zijn eerst voor Tino op huisbezoek geweest en daarna doorgereden naar de andere kant van Nederland voor huisbezoek Megan. Beide huisbezoeken heel positief. Het gezin voor Megan komt zondag kennis maken. Tino is nog niet bekend maar mogelijk al morgen dus ik zal zijn tasje gaan pakken en vanavond nog even extra met hem knuffelen want wat zal ik hem gaan missen.
Michiel en Dirkje weer super bedankt voor al jullie tijd en moeite! Jullie staan toch maar altijd weer voor de honden klaar!
Mensen die trouwens nog willen bijdragen voor Megan..... De kosten voor haar worden door het adoptiegeld niet gedekt en dat geldt ook voor hondje Cleo die nog in de wacht staat. Hun stichting is een ANBI stichting dus u kunt uw gift aftrekken van de belastingen.  Kijk op: http://www.esperanzahoopvoorhonden.nl/ 
Uiteraard kan ik elke stichting waarvoor ik opvang warm aanbevelen maar Michiel en Dirkje helpen juist eigenlijk veel honden die via mij bij de stichting aangemeld worden vandaar deze hint want ik ben hun zeer dankbaar dat ze altijd weer klaar staan voor een hond die extra hulp nodig heeft.
De kosten voor de huisbezoeken aan telefoon en benzine e.d. die nemen ze persoonlijk voor hun rekening en worden niet via de stichting verrekent. En vandaag was dat een behoorlijk rondje Nederland dus ik ben ze erg dankbaar. 

1 opmerking:

  1. Zozo..dolle boel bij jou Maureen. Leuk die 2 gasten als gast. En fijn dat de nieuwe mandplekjes even bezocht zijn. Komt schot in alles (dus even een upje). Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen