vrijdag 20 december 2013

Krulle doet het goed

Krulle heeft lekker in een bench naast mijn bed geslapen en eet en ontlast zich goed. Ze lijkt zich hier prettig te voelen.
Ze loopt goed in de roedel, al zie ik ook soms spanningsvelden maar ik denk wel dat ze hier veel leert van de andere honden. Ze speelt veel met vooral Johnny maar aan onderstaand filmpje kun je aan het splitsen van Phuc zien dat ze volgens hem wel degelijk ook teveel aan opwinding/spanningsopbouw heeft en hij haar rustiger wil hebben.
 Op dit soort momenten herinner ik me weer hoe fantastisch Bieke was. Door Bieke te lezen wist ik precies wat er in een opvanghond omging maar de andere Ranjaclubhondjes doen gelukkig ook erg hun best om me te helpen met de opvanghonden.
Vandaag mooie foto's gemaakt.
Verder samen gespeeld in de tuin. Met de bal die ze van haar vorige gezin had meegekregen.
En ook met een pluche roze konijn. Lekker "girlie" toch dat roze?!
Ze kan trouwens ook gewoon zo maar van puur plezier zich een slag in de rondte rennen.
Daarom haar ook meteen maar even lekker mee naast de fiets genomen. Verkeer is geen probleem. Maar toen ik even voor iemand ergens aan het kijken was en stopte kwam er net een andere hond aan en zag ik meteen het uitvallen aan de lijn. Geeft niet dan heb ik dat ook meteen gezien. Al stond ik vlak bij het begin van de markt en een ingang bejaardenflats en keken er een heleboel mensen om (oeps doet ze anders nooit hoor) Haha.

3 opmerkingen:

  1. PHUC...., je bent mijn HELD!!!!! <

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig zoals Phuc dat aanpakt, heel rustig er tussen gaan staan, mooi om dat eens te zien! En de anderen accepteren zijn autoriteit zonder morren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze heb ZO een gouden mandje...toch? Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen