zaterdag 7 december 2013

Gizmo en Raphael hadden bezoek

Gizmo huppelt van blijdschap want deze mevrouw kent hij heel goed.
ook Raphael is blij.
Deze mevrouw heeft hun baasje bijgestaan opdat hij zo lang mogelijk thuis kon blijven wonen en zijn honden zo lang mogelijk kon behouden.
Ze heeft Nico en zijn honden van het voorjaar nog meegenomen naar het strand waar ze allemaal ontzettend van hebben genoten.
En toen het niet meer ging heeft Angela mede geholpen te zorgen dat er opvang voor de honden kwam opdat Nico rust had dat zijn honden goed verzorgd zouden zijn als hij er niet meer was.Inmiddels is Nico overleden. Hij ligt begraven op de plek waar hij ook wel met de honden langs wandelde en waar 1 van zijn andere honden graag stiekem altijd de begraafplaats op wilde op zoek naar de konijntjes die daar woonde. Dat is wel een mooie gedachte dat hij juist op die plek is begraven.
Angela kwam helemaal uit Rotterdam om de honden nog een keer te zien. Ze heeft met ze geknuffeld en we hebben een klein stukje gewandeld. Helaas voor Raphael niet ver omdat Gizmo dat niet meer kan. Maar ze genoten van alle aandacht.

Natuurlijk zijn er altijd meer honden die ook wel willen knuffelen.......
Helaas voor Tommie werkt deze mevrouw momenteel te veel voor een hond en Tommie is toch al niet dol op alleen thuis blijven. Maar zo even prive knuffelen dat neem je Tommie niet af :)

Zelf werd ik door Angela ook verwend met 2 prachtige cyclamen die nu in de keuken en huiskamer staan. Gezellig.
 
Voor Angela een lange rit heen en weer maar het was toen voor haar best emotioneel dat ze zo aan het ingrijpen was in het leven van mens en dier en hopelijk heeft ze kunnen zien en ervaren dat Gizmo de herplaatsing goed opgepakt heeft en gelukkig is en dat Raphael goed verzorgd is en enkel weggaat voor een gouden plekje op de sofa. 

1 opmerking:

  1. He...word je als mens en dier toch helemaal warm van in deze koude en soms gure dagen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen