dinsdag 16 oktober 2012

doorschuifhondje

Met de annulering van de adopties van Sjorsje en Bronco is er eigenlijk geen plekje vrij maar als ik ergens niet tegen kan dan zijn het doorschuifhondjes die nergens blijvend in opvang of blijvende adoptie plek kunnen vinden.
Dit schatje is voorbeeldig. Ze is pas enkele maanden in Nederland maar er lijkt weinig op haar aan te merken.
Ze is lief en aanhankelijk. Kan met honden en katten. Vriendelijk naar grote en kleine mensen. Wordt blij als je de riem pakt en kan ook los op rustige plekken. Kan mee in de auto.
Zindelijk en kan ook even alleen zijn. Maar heeft nu al verschillende adressen voor langere of korte tijd gehad en ik ga er vanuit dat ze zeker bij een volgende verplaatsing best verlatingsangst kan hebben of krijgen.
Daarom zoeken we op dit moment maar even naar het ideaalplaatje: rustig huishouden zonder kinderen die stabiliteit kan bieden. Weinig alleen zijn en mogelijk dat een hondenmaatje de overgang ook makkelijk zal maken.
Ik heb dit knuffeltje pas net binnen en net vanavond advertenties gezet en gewoon al 2 reacties. Helaas van gezinnen met kinderen en enig hond dus we zoeken nog gewoon verder maar het is duidelijk wel een hondje waar mensen op vallen.
Niet zo vreemd want ze is net zo lief als ze eruit ziet!

1 opmerking:

  1. je zal het maar zijn, een doorschuivertje. Nu via het veilige nest bij Maureen op naar het echte veilige nestje. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen