zondag 15 januari 2012

verdrietig nieuws

Noël is teruggekomen. Er werd goed op zijn gedrag naar mannelijk bezoek gelet en daar was ook vooruitgang in maar nu begon hij zich te misdragen naar de katten die hij voordien negeerde. Kennelijk als het ene gedrag niet kan dan het andere proberen. Het lijkt toch territoriaal. Nam men hem mee elders op bezoek gedroeg hij zich iedere keer perfect. maar goed katten dus misschien ook beter niet meer...... zo wordt het wel steeds beperkter voor dit ogenschijnlijk zo makkelijke manneke.

een huis met een dominante hond die gewoon boven hem staat dan heeft hij waarschijnlijk niet de behoefte om zich te misdragen. Voor de rest is het gewoon een perfect hondje dat zo makkelijk is. Dat is zo verradelijk. Maar in deze kleine verpakking zit toch een complexer hondje dat gewoon ook heel slim is.

Peppi lijkt een herder maar is het totaal niet in gedrag en Noël lijkt een makkelijk allemansvriendje en is juist meer een herdertje in gedrag. Er staan nu maar liefst 4 honden hier in opvang ter adoptie op het opvanghonden blog dus denk en zoek alsjeblieft mee. Ze zijn zeker allemaal een goed thuis waar en op de juiste plek heerlijke honden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten