maandag 2 januari 2012

Hoe gaat het met Noël....

De eerste dag is goed gegaan. Ze waren erg veel aan het spelen/stoeien, dus af en toe hebben wij maar even een rust pauze ingelast.
Ook de eerste nacht is prima gegaan, Sjors (Noel) lag naast ons bed en heeft rustig geslapen.
Hij past zich makkelijk aan, lijkt net alsof hij hier al jaren woont. Ook tijdens de 2 maaltijden moet Rocky altijd op zijn plek, na een paar keer begeleiden
bleef sjors ook rustig zitten. We zijn al druk bezig met het aanleren van Sjors zijn naam (als hij reageert klick lekkers) dus dat zit er ook zo in.
Katten probeerd hij te negeren maar af en toe vind hij het wel heel lastig, maar hij heeft waarschijnlijk in een van de andere opvangen wel geleerd dat hij ze moet negeren, want 1 keer zijn naam roepen en hij kijkt of loopt weg.
Je merkt dat Rocky en Sjors het vandaag erg druk hebben met dominatie zo proberen ze beiden de baas te spelen over elkaar.Dus tot nu toe zijn we erg tevreden over hoe het gaat, druk maar gezellig zo!

2 opmerkingen:

  1. het is een erg leuk stel komt volgens mij helemaal
    goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n rustigeverstandige begeleiding naast liefde en zorg, dat gun je dit zwervertje langs adressen die blijkbaar het juiste handvat niet vonden. Sjors heeft 'een eigen familie', zo lijkt het. Heel veel geluk met elkaar. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen