vrijdag 13 januari 2012

RC wandeling op hei nabij Havelte

Woensdag dus gezellig naar Havelte geweest met de Ranjaclub. Milo was ook mee. Mieneke was er ook en had Koos, Dirk en Gaudi mee.
Koos
Dirk
Gaudi

Toen ik de honden uit de auto liet kwam er ook net een echtpaar terug van hun wandeling met 2 leonbergers en een Pyrenee en daar Mieneke en ik wel van grote honden houden vielen we met de neus in de boter. Smokie trekt altijd even zijn scheur open maar ja als er zoveel grote honden zijn dan houdt ie zich wel in. Milo mag bij vreemde honden ook altijd even 1 hond uitkiezen om aan te blaffen. Hij koos voor Koos, gewoon toevallig omdat ze vlakbij hem stond.
Koos was zwaar onder de indruk van dit stoere manneke maar ik geloof niet op de manier die Milo in gedachten had. Koos is namelijk een teefje en was smoorverliefd op Milo en probeerde regelmatig tijdens de wandeling hem haar liefde te verklaren, terwijl Milo zich geen raad wist met die amoreuze toenaderingen van Koos.Alle honden hebben heerlijk gerend en gesnuffeld. Smokie en Milo ontdekten de smaak van schapen en konijnekeutels en de volgende dag hadden ze dan ook zelf zwarte keutels. Het is heerlijk om weer eens met de honden in een andere omgeving te kunnen wandelen.

Tino was thuisgebleven en is altijd blij me weer te zien. Hij is heel aanhankelijk en staat dan op een heel grappige manier tegen je aan. Poten vlak naast elkaar tegen jou aan en dan door die voorpoten heenzakken en de kop intrekken. Hij geniet echt van het kroelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten