zondag 29 januari 2012

mijn kleine vriendje is vertrokken!

Mag deze ook mee?????
Vandaag is Milo vertrokken. Hij was helemaal weg van zijn nieuwe vrouwtje en zag mij niet meer staan. Hij heeft zijn paarse bal mee en zal vast nog wel nieuwe speeltjes krijgen. Heel veel geluk Milo!

9 opmerkingen:

 1. Ik ben zo blij voor deze kanjer! zo lang in asiel gezeten, ik heb hem er in april nog gezien en nu zo gelukkig! Dank je wel lieve Maureen dat jij hem deze kans hebt gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Milo is omgedoopt naar Ukkie.
  Dingo is helemaal blij met haar nieuw vriendje.
  Ukkie/Milo daarintegen heeft het nog een beetje druk met snuffelen en verkennen.
  De katten zijn maar raar! Laat maar gaan......

  Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eindelijk heeft milo een eigen baasje. hij heeft het verdiend, de kleine schat.geniet ervan lieve jongen. Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldigdat Milo(Ukkie, leuke naam!)eindelijk een eigen huisje heeft en een heel lief baasje en maatje!!Lieve Maureen.....jij hebt hem op weg geholpen met zoveel zorg en sterkte met het los laten!!Groet, Meta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Maureen wat goed dat Milo nu eindelijk een baasje heeft gevonden en wat leuk dat ie ook Ukkie wordt genoemd net als wij Vlindertje hebben omgedoopt naar Ukiie.
  Groetjes Ineke en knuffel van Ukkie en Laika

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat een mannetje dat vanaf het begin zichzelf staande moest houden in moeilijke omstandigheden deze kans kreeg, dat is zo ontroerend, zo fijn. Maureen en Hendrika, dat jullie beiden dit stoere binkie zagen zoals hij is van binnen, dat is zoiets moois. Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad ontroerend, afscheid nemen doet pijn, maar zal overheerst worden door de blijdschap dat ook hij een heel eigen mand mag hebben, eindelijk!

  Adri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. geweldig Maureen, eindelijk zijn eigen huisje
  gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hai maureen,wat leuk dat milo eindelijk een eigen huisje heeft dankzei jou goede inzet,zo zie je maar uiteindelijk krijgen ze allemaal een eigen mandje,milo heel veel geluk bij je nieuwe baasje.
  groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen