woensdag 12 oktober 2011

rondedansje

Jolly is blij en ik ben blij......
Gister vol ongeloof achter mijn pc gezeten.... bericht uit Finland dat de bemiddelaar van ACE aldaar voor Jolly een thuis had gevonden. Ik had onlangs contact met deze mevrouw en die snapte maar niet dat een prachtige hond als Jolly al haar hele leven op zoek was naar een thuis en zei ik ga het proberen. En het is nu gelukt.
Begin november zal Jolly mogen reizen maar nu de volgende stap... iemand vinden die naar Finland vliegt... Wie weet er iemand die misschien voor werk of zo naar Finland vliegt en Jolly mogelijk mee wil nemen. Het inchecken wordt gedaan en er staan blije bazen op het vliegveld. Het is puur bij de bagage afdeling wachten tot Jolly met haar kooi doorgebracht wordt en haar door de douane mee naar buiten nemen waar haar baasjes zullen wachten. Jolly is vandaag bij de dierenarts geweest zodat alles voor vertrek in orde kan zijn aan papieren. Zo spannend want Finland is zo ver weg maar zo zalig dat na jaren van frustratie dat ze geen thuis kon vinden het nu zo alsnog gaat lukken.

6 opmerkingen:

 1. Wauw Maureen, wat fantastisch nieuws!!!

  Zie je morgen!

  Groetjes van Klasina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt super!! Eindelijk ook voor Jolly (Bomba) een eigen stekkie. Nou nog iemand vinden die die kant op gaat. Je zou er bijna zelf naar toe willen vliegen om Jolly op weg te helpen

  Groetjes
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is erg goed nieuws inderdaad nu maar hopen dat er iemand is die die kant op gaat en haar daar mee neemt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig fantastich grandioos nieuws! Ik ben zo blij voor jullie allebei! Groetjes, Hanke (ga helaas niet op korte termijn naar Finland:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk! Het gaat je goed Jolly!
  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als dit waar wordt, dan is er reden tot diepe vreugde. Wat zeiden we vaak: als Boris en Jollie een plek vinden, dan zijn we extra blij. Een poosje geleden Boris, en nu Jollie?
  Maureen, heb je onze mail van gisteren betreffende vervoer gelezen? Want daar mag het niet op vast gaan zitten.
  Meer dan mooi!
  Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen