vrijdag 14 oktober 2011

help mee met Finch zoeken morgen in Didam

Finch een puppekind van 5-6 maanden oud is afgelopen zondag bij zijn opvanggezin ontsnapt en loopt door het dorp Didam. Omdat er steeds op hem gejaagd wordt heeft hij helaas juist vertrouwen in de mensen verloren en houdt hij steeds meer afstand.
Mogen wordt er een actie gecoordineerd in Didam en hierbij de oproep aan wie het leest en daar in de buurt komt om te helpen.
Het is de bedoeling, dat men ’s-ochtends gaan flyeren en posters ophangen op alle publieke plaatsen.
Daarop zullen andere telefoonnummers komen die te bereiken zijn. Alle meldingen zullen in kaart worden gebracht om te kijken wat Finch doet, waarna hij met meerdere mensen tegelijk hopelijk gevangen kan worden.

We willen om 09.30 uur verzamelen op de parkeerplaats bij het Liemerscollege, Dijksestraat 12, 6942 GC in Didam.

Didam ligt langs de A12 en de A18 tussen Arnhem en de Duitse grens.

Als je aanwezig kunt zijn, stuur dan een email met je contactgegevens aan:
bvdweijden.casacainelui@hotmail.com

Het is belangrijk dat je je aanmeldt en alles nu gecoordineerd gebeurd en er geen eenmansacties zijn. Als men Finch ziet kan men een contactpunt bellen zodat men goed in kaart kan brengen waar hij is en hem op gegeven moment met hulp van meerdere mensen tegelijk veilig gesteld kan worden.
Mensen die dit later lezen en alsnog willen komen: het contactnummer is 0612951599

Finch is een lieve knuffel maar net aangekomen en achterna gejaagd is hij nu eenzaam en bang.
Tigger en ik zullen hier in Drenthe vol spanning het nieuws volgen en hopen van harte dat Finch gepakt wordt voor hij zichzelf in gevaar brengt.

1 opmerking:

  1. Maureen Finch is inmiddels een week hier en het is zo'n heerlijk puppekind. Hij is zo makkelijk en lief, hij doet het geweldig!! Hij wil alleen even iemand kennen voordat hij door die persoon geaaid wordt en dat is niet vreemd natuurlijk, verder is hij gek op mensen en aandacht. Echt een super ventje!

    BeantwoordenVerwijderen