vrijdag 26 augustus 2011

update

Het was een beetje rommelig de afgelopen dagen. Donderdagochtend weg geweest en dat leek Olly prima doorstaan te hebben. Hij slaapt nu ook in benchje tegen huiskamerdeur aan en na even wat zielig piepen gaat hij lekker slapen dus vanacht gaat hij als een grote jongen in de huiskamer slapen. Rest van de donderdag veel reacties gehad voor Olly, jantje en Milo. Ook diverse telefoontjes. Helaas niet geschikt voor de hondjes maar wel super dat de heren nu ook reacties krijgen.
Midden in zo een telefoongesprek kreeg Smokie een epilepsie aanval... ook dat kan gebeuren.. Het ging al langere tijd heel goed maar nu dus weer even mis. Aanval zelf is heel kort maar erna is hij erg onrustig en dit keer ook dat hij in de nacht niet wilde slapen en maar deuren wilde openen en rondliep en dat houdt je wakker. Ook overdag veel onrust dus vandaag een roedel die dan mee gaat doen en ook onrustig is.
Gister door alles aan Bieke die 7 jaar geworden was nauwelijks toegekomen. Ik wilde het vandaag goed maken met een lekkere wandeling maar helaas is er al weer een plek waar een bordje "honden aan de lijn"bijgekomen is. Een rustig tractorpad langs velden en een sloot. Terwijl mijn hondjes daar geen mensen of wild lastig vallen. Afgelopen jaren ben ik stukje bij beetje mijn wandelplekken kwijt geraakt. Doordat het onveilig is geworden, er gif wordt gestrooid, je niet meer kan parkeren of de parkeerplek alleen door een pad kunt bereiken waarvoor je een Jeep of zo nodig hebt maar niet een klein autootje waarmee je zo in de modder vast zit. En tja de bordjes honden verboden of honden aan de lijn zijn ook erg populair aan het worden. Echt balen.

Vera haar huisbezoek was ook positief en nu is het afwachten of ze morgen als ze bezoek krijgt inderdaad lekker mee mag met haar adoptiegezin. En verder duimen voor de stoere ventjes hier dat ook zij een goed thuis mogen vinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten