zaterdag 20 augustus 2011

duimen voor Pica

Ook voor Pica zijn er geïnteresseerden. Pica krijgt morgen bezoek dus duimen maar dat het klikt met het hondje van dit gezin en ze mee mag. Pica zit hier gewoon al bijna 3 maanden dus ze verdient het om nu een fijn huisje te krijgen.

Het eerste bericht voor Jantje was redelijk goed, maar hij blijft de katten lastig vallen en hij komt daarom toch morgen weer terug en is weer ter adoptie.
Sjakie heeft al weer pech. Zijn jonge baasje is ziek geworden en onder behandeling. Sjaak logeert bij Meta en heeft het bij haar gelukkig goed naar zijn zin. Hij is super afgeslankt en geniet van de dagelijkse boswandelingen. Mocht zijn baasje hem niet terug kunnen nemen mag hij waarschijnlijk gewoon lekker bij Meta blijven. Dat is fijn want ik weet dat hij het bij haar zalig heeft.

Linda en Alin hebben afgelopen nacht de hele nacht in de huiskamer geslapen en dat ging prima. Wel blijft het frappant hoe ze wegschieten op moment dat de lamp uit gaat. Vooral Linda is bang om naar je toe te komen in het donker. Ook als je ze aan het knuffelen bent en je doet tijdens het kroelen het licht uit dan zijn ze meteen weg. Maar goed dat is het minst belangrijke. Linda gaat nu eindelijk ook een beetje met de andere hondjes hier spelen. Daar ben ik erg blij mee want dat betekent dat ze de stap gaat zetten om ook van andere hondjes dan Alin te leren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten