vrijdag 12 augustus 2011

Linda doet het heel goed

Hoewel Linda wel door het hele huis en de roedel liep was ze nog niet echt ontspannen en bedoeling is dat ze vanaf een veilige plek dingen van de andere honden gaat leren, net als Alin reeds doet. Daarom de kast weggehaald bij ingang huiskamer en daar een bench gezet, zo heb ik het toen met Lucky ook opgebouwd.
maar hoewel ze lekker rondliep in de huiskamer ging ze niet in die bench......Maar wel lekker in de roedel liggen, dat is nog weer een stap verder maar okay we klagen niet als het zo al kan :)
Ze wordt steeds minder bang van de camera geloof ik.
Alin vindt het niet meer nodig om Linda te beschermen. Ik en de roedel zijn in zijn ogen okay en veilig en hij heeft dat gelukkig losgelaten waardoor Linda zich niet meer achter hem verstopt en bijdraait en socialiseert.
Echter het blijven lieffies zo samen en het is dan ook schattig zoals ze met elkaar omgaan. Hierboven likt Alin Linda haar oren. Beide hondjes kwamen met oormijt/smeer. Ze hebben geen jeuk meer maar ik ben nog steeds aan het druppelen en schoonmaken. Gelukkig laten beiden dit probleemloos toe.
nog even 2 filmpjes.
Linda aaien:

meedraaien in de roedel (ik had net een pizza in de oven gezet onder veel belangstelling want hoera er waren wat kruimels bevroren kaas afgevallen en die lust Linda ook wel en ze hoopten natuurlijk op meer wat ze niet kregen trouwens):

Geen opmerkingen:

Een reactie posten