zondag 21 augustus 2011

drukke zondag

Vanochtend droog gewandeld. Niet alle honden waren mee maar Demi wel. Die kan prima los en geniet zo van het vrij rennen en snuffelen en luistert super.
Ze moest wel even wennen aan de grote hoeveelheid honden nu hier maar op zich past ze zich makkelijk aan en heeft ze het wel naar haar zin.
Daarna kwam Olly. Een schattig kleinblijvend pupje van 5 maanden dat super is met honden en probleemloos zich in de roedel voegt.
Ook Jantje arriveert en hij vindt het schitterend dat er hier een nieuw vriendje bij is.
Daarna kwam het gezin voor Pica. Helaas onweer en harde regen. Maar de klik was er gelukkig en Pica mocht mee naar haar nieuwe thuis. Hopelijk gedraagt zij zich wel met de katten en zal ze daar helemaal op haar plekje zijn. Heel veel geluk Pica!
Daarnet was het droog en zelfs wat zon. Het is drukkend warm dus niet alle hondjes wilden naar buiten.
Smokie spelend met Boeffie hierboven en hieronder Boeffie kan altijd zo grappig loeiend kletsend hier omdat hij niet wil dat Smokie weg loopt want hij was net zo leuk aan het spelen met Smokie.
En dan dus Olly. Door omstandigheden kon hij niet bij zijn opvanggezin blijven. Hij heeft een korte plaatsing als enig hondje achter de rug en liet ontzettende verlatingsangst zien. Dus ik ga hem observeren en voorlopig zoeken we eerst een huisje met andere hond waar hij maar weinig alleen hoeft te zijn. Maar mogelijk dat hij in de toekomst breder geplaatst kan worden want hij is jong en kan nog veel leren.
Hij kan erg terughoudend zijn maar hier was hij naar mij toe heel open en ook later met de mensen van Jantje en Pica ging het prima dus waarschijnlijk maakt de aanwezigheid van een andere hond veel uit.
Ik heb er in ieder geval weer een kusjes knuffeltje voor terug dus ik hoef Pica niet te missen.
Olly is 33 cm en zal niet echt veel meer groeien. Een kleinblijvend hondje dus. Is de katten in het vorige opvanggezin gewend en speelde zelfs met deze katten. Een leuk hondje dat gewoon nog verder gesocialiseerd moet worden maar hij zal vast snel een leuk gezin vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten