woensdag 13 oktober 2010

hoe gaat het met...

Met zorgenkindje Vamy gaat het heel goed. Ze heeft haar plekje wel gevonden waar ze (meest) haar zelf mag zijn.
Ashley met haar vriendinnetje...... de mensen zitten daar op de grond :)
Ook al een eerste bericht van Flip die nu Ricky heeft en geniet van alle aandacht en wandelingen. Hij wordt heerlijk verwend.
Boris hierboven voor en hieronder na zijn trimbeurt. Zijn vrouwtje Renee is nog altijd zo gelukkig met hem en hij lijkt daar helemaal op zijn plek.
Ook mailtjes gehad dat het goed gaat met Jasper, Rocco en Zora. Minder leuk is het bericht dat teckeltje Doddie, nu Robin, reeds voor de 2e keer een hernia heeft. Dit keer echt heel ernstig en ze zijn dan ook terug gekomen van vakantie. Ze wordt thans behandeld en krijgt ook gedragstherapie want ze moet vanwege haar hernia veel getilt en arme Doddie doet dan vaak onderdanigheidsplasjes ondanks dat ze geweldig lieve en rustige en geduldige baasjes heeft. Maar ze is in Spanje waarschijnlijk door mannen minder goed behandeld en vindt het vooral eng als meneer haar moet tillen, ondanks dat ze gek is op haar baasje.
Met haar zusje Flo gaat het gelukkig geweldig goed. Ze wandelt heerlijk mee en moet wat afvallen want ze lust alles en ach die ogen kun je ook moeilijk weerstaan maar voor haar gezondheid is het natuurlijk belangrijk om op haar lijn te letten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten