donderdag 7 oktober 2010

Danyl is dan toch uiteindelijk hier in opvang

Vanochtend is Whoopi bij de trimster geweest voor een heerlijke korte wintercoupe. Zora staat al helemaal klaar voor morgen; dan gaat ze naar haar nieuwe huisje. Altijd weer spannend. Rineke van ACE was in Spanje geweest en kwam langs met honden. Een mopsje dat door zijn opvanggezin gehaald is.
Toffee een allerschattigst 4 maandspupje wat denk ik niet zo groot wordt en zo'n snoepje zal vast snel plaatsen. Ook dit hondje is naar een opvanggezin.
Dan Grande en Danyl die beiden al vanaf pup in het asiel zaten. Beiden stonden op mijn lijstje voor opvang maar ja het zit hier altijd vol.
Gelukkig heeft Grande super bazen gevonden die hem kwamen halen. Heel veel geluk jongen!
De andere speelvogel die blijft hier in opvang.
Zou hij Charly nog kennen uit Spanje?
Voor opvang Danyl was ik al in januari gevraagd maar steeds ging het niet door vanwege herplaatsers. Nu kan het nog steeds niet maar ik had echt zoiets van nu komt hij. Zo'n schat verdiend toch een fijn gezin. Het lijkt iets van een sharpei-labrador mix.
Hij heeft een stresshuid van het asiel maar als je daar doorheen kijkt dan is het toch werkelijk een prachtige hond. Sociaal en aanhankelijk. Hij ligt nu superlief aan mijn voeten. Omdat hij in het asiel is opgegroeid moet hij nog alles leren maar dat komt bij deze knul die inmiddels 1,5-2 jaar oud is wel goed. Morgen echt mooie fotos maken en dan weer op zoek naar fijne bazen voor deze lieverd.

1 opmerking:

  1. Och Maureen, wat een droppies weer. Danyl lijkt me een schat en met jouw goede zorgen zal hij er snel fantastisch uitzien!
    Wat fijn dat hij eindelijk bij je is! Grande ziet er ook geweldig uit, een mooie knul.


    Geef Danyl een dikke knuf van mij!

    Lieve groetjes Mieneke

    BeantwoordenVerwijderen