zondag 24 oktober 2010

Vanochtend heerlijk gewandeld. Winterkleding aan en met de auto met de Ranjaclub (Bieke, Mamba, Phuc en Whoopi) en met Smokie en Charly. Omdat Granny dit soort lange wandelingen niet meer aankan de auto aangevuld met Simon. Het is toch best zwaar een uur met een dansende Simon die aangelijnd moet blijven maar hij geniet er zo van. De regen stopte toen we uitstapten en na een half uur zelfs een lekker zonnetje. Smokie en Charly vinden nat echter lekker en doken gewoon in de sloot in. Die zo vol stond dat Charly er zelfs echt in kon zwemmen. Hij helemaal gelukkig.
Danyl kan met zijn kap niet in de auto met meerdere honden achterin. Al kan hij gelukkig inmiddels wel slapen met die kap om. Hij moet wel. Nog een week. Ik houd hem zo wiezo rustig want ik wil geen modder in die genezende oogleden die nog openstaan en dus vatbaar zijn. Hij krijgt meermaal daags nu nog zalf daarvoor. Maar het ziet er goed uit.
Overal staan mandjes en benches maar ja als het vrouwtje niet in haar stoel zit dan kruip je er toch zelf stiekem op. Al was je niet de enige met dat idee......Deze stoel is ook echt voor de honden bedoeld. Podenco en windhondachtigen die liggen graag iets van de vloer af. Smokie ligt er eigenlijk maar vrij weinig op.
Tja Lulu dat wordt afkicken. Bij je nieuwe baasjes zul je toch echt in een mandje moeten gaan slapen. Maar het knuffelen zal ook daar in overvloed zijn hoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten