zaterdag 30 oktober 2010

Danyl en de drie musketiers

Danyl zijn hechtingen mochten er gister uit. Geen kap meer, geen oogdruppels meer. Hij zal er nu als het goed is helemaal geen last meer van hebben.
Voor deze knappe lieverd die geen kik of krimp geeft bij de dierenarts heeft nog steeds geen adoptiegezin.
Hopelijk wordt hij nu alles achter de rug is wel gezien want het is toch een leuke gezinshond.

Dan zoals reeds op het filmpjes gezien lopen de 3 musketiers hier rond. Onder het mom van ik heb niets meer wat in het fietsbakkie past, kon er een klein minihondje nog mee met Pia die in Spanje was. Maar ja dan moet je kiezen tussen Bingo en Bango, alletwee klein en mager en dringend voor opvang.... hoe moet je dan kiezen...dus maar alletwee, ze zijn zo klein....
Maar ja toen ging de reservering voor Bongo ook niet door. Hij is welliswaar de grootste van de drie en niet mager maar nog altijd een kleintje. Tja dan kun je het derde broertje niet achterlaten. Ze staan al vanaf 3 maands pups op de website en zijn nu zo'n half jaar oud en nog geen baasjes, dat moet toch in opvang wel snel lukken...Dit is de grootste Bongo... zo'n 34cm, net iets kleiner dan Phuco. Hij is in goede conditie, Niet mager en heeft een superzacht vachtje. Hij is denk ik staartloos geboren maar is net zo goed een blij manneke.
geweldige blik en een enorme knuffel.
Dan dus Bingo, de enige met staartje. Hij is erg mager en met 33cm net een maatje kleiner dan Bongo.
Bango is de kleinste en heeft grappige oren die zelfs af en toe een beetje omhoog staan. Hij is 32-33cm en slechts 3,5 kilo maar net zo een grote knuffel als zijn broers en is ook staartloos net als Bongo.
Ze moeten nog echt alles leren. Zo knuffelen als hier met mevrouw Veldman die mijn hondjes trouwens ook regelmatig wat lekkers toestopt, is heerlijk maar wandelen aan een lijntje met enge auto's op straat is iets wat ze nog alle drie moeten leren.
maar wat een bijzonder leuke kleine hondjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten