zondag 19 september 2010

zondagberichtje

Geen buitenfotos van vadaag want het is regenachtig. Vanochtend gewandeld met de Ranjaclub en Granny, Smokie en Zora. Voor Zora meteen de afscheidswandeling want ze is vandaag naar haar nieuwe huis vertrokken. Ze vond het erg spannend en ik ook. Hopelijk past ze zich snel aan en geniet ze van het wandelen in haar nieuwe omgeving.
Benji had bezoek en het klikte en hij is gereserveerd. Huisbezoek is dinsdag dus wie weet kan hij woensdag al naar huis. Lulu wordt morgen gehaald.

Net weer geadverteerd want tja kleintjes voor in het fietsbakkie heb ik niet meer maar groten voor naast de fiets heb ik te over. Dus het zou fijn zijn als er voor de groteren nog reserveringen komen. Ik had eigenlijk wel verwacht dat het storm zou lopen voor Rocco, Charly en Tender maar geen reacties verder gehad dit weekend.

Van Rocco vandaag wat klitten geknipt en doorgeharkt maar er moeten nog heel veel klitten weg. Maar de grotere zijn uit zijn broek en staart gelukkig. Het is echt een lieverd. Lastig te fotograferen omdat hij me nog erg op de voet volgt maar hij gaat steeds meer rennen met de andere honden en past zich heel goed aan voor een hond die in het asiel opgroeide en geen huislijk leven kende. Hij poept keurig buiten en de meeste plasjes zijn ook al buiten. Dus met de zindelijkheid gaat het ook al heel goed. Jolly daarentegen vindt het met dit natte weer geen enkel probleem om weer binnen te plassen. In het donker wil ze ook niet naar buiten met als gevolg ook weer regelmatig in de ochtend een nat benchkleedje.
Ongetwijfeld als ze plaatst en men haar als hond alleen heeft en haar consequent gewoon in het donker en regen mee neemt voor een wandeling dat ze weer terug zindelijk zal worden. Voor de rest is het een schat waarvan je niet snapt dat ze niet allang geplaatst is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten