zondag 5 september 2010

ook vandaag lekker weer

Zalig weer, prachtige lucht. Heerlijk gewandeld.
Camera mee voor foto's van Daisy maar ze was me te vlug af en lag al in de sloot :)
Mamba en Phuc
Daisy kan prima los. Ze rent zich een slag in de rondte maar komt ook prima als je roept.
Phuc
Whoopi en Daisy
Prachtig hondje toch die Daisy.
Het blijft me intrigeren. Als je op de foto klikt en deze vergroot dan zie je daar achterin een machinetruck staan. Die was daar toen met de zandhopen schuiven maar is daar blijven staan. Het voorste deel van het pad is op gegeven moment ook ingezaaid met mais dus je kan nu niet eens meer met die wagen weg :) ach de accu zal inmiddels ook wel leeg zijn na zoveel maanden stilstand. Maar je zou toch denken je mist zo'n machine en hebt die elders nodig?
Maar goed wij zijn weer omgekeerd en lekker in de zon teruggelopen.
Daisy heeft echt volop genoten.
Terug bij de auto sprong ze er keurig uit zichzelf in en bleef netjes wachten tot ik haar vastzette in haar tuigje. Mee in auto is dus ook geheel geen probleem voor dit makkelijke lieve hondje.
Lulu is heel aanhankelijk maar is erg bang als je de camera pakt. Buiten is ze ook banger van mij. Mogelijk komt het door mijn stok maar kan ook het bewegen zijn. Ze is hier pas net en mag even bijkomen van alles maar had al 2 reacties. Niet geschikt trouwens maar geeft wel aan dat ze gezien wordt.
Chocoprinsje Simon wordt hier even achterna gezeten door Tender. Geweldig vindt Simon dat. Zelf jaagt Simon vol verve op de vlindertjes in de tuin en staat dan beteutert te kijken en met zijn neus in het gras te duwen als ze na vangst en uitspugen niet meer zo leuk weg willen vliegen ....
Verder is er een super reactie voor Tender binnengekomen. Morgen komen ze kijken dus duimen maar weer voor dit manneke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten