zondag 12 september 2010

druilerig weer

Druilerig weer maar toch even wandelen met Benji. Hij trekt nog erg aan de lijn maar voor de rest een makkelijke lieve gezinshond. Terwijl ik hem vlakbij vast had gezet om foto's te maken, kwam mevrouw Veltman naar buiten. Zij is een groot hondenliefhebster.
Kwispelend begroette Benji haar en zodoende kon ik nog wat leuke foto's nemen.
het is een heel open lief hondje.
Niet zo klein als verwacht.... dit past niet in een fietsmandje maar is meer voor naast de fiets maar echt groot is hij ook niet dus ideaal gezinshondmaatje omdat hij makkelijk is mee te nemen.
Tender is hier gewoon helemaal de oude. Vanochtend mee geweest op de grote wandeling en dan merk je wel dat hij nog steeds conditie op moet bouwen. Zora kan zo een wandeling wel probleemloos aan. Beide hondjes kunnen dan prima los maar als oefening ze ook 2 keer een stukje aangelijnd gehad. Maar zo met de andere honden om hen heen en geen verkeer hebben ze geen enkel probleem om aan de lijn te lopen. Dus het gaat er echt om verder wennen aan verkeer met hulp van de andere honden en verder wennen om ook zonder een andere hond aangelijnd mee te lopen. Maar ze leren echt zo super snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten