donderdag 9 september 2010

donderdag 9 september

de laatste knuffels voor Tender en Jantje.
Morgen worden Tender en Jantje gehaald.
Hun spulletjes staan al grotendeels klaar.
Nog even rondscharrelen en dan morgen echt de grote wereld in. Spannend weer hoor.
Arme Jolly zit hier al 4 maanden ruim en voor haar helaas nog steeds niemand. ze is echt zo lief maar kan ook erg onbehouwen zijn en moet echt bij iemand die lekker wandelt en fietst want dit is geen hond voor een blokje om. Consequent zijn is ook belangrijk dus ook geen hond voor gezin met kinderen daar zou ze binnen de kortste keren letterlijk overheen lopen maar voor de rest, je snapt het niet, want ze is heel lief sociaal en open.
Dan met dank aan Rolda voor de diverse puppypakketten voor de opvanggezinnen met dank aan Hills en Royal canin. Uiteraard mag ik als opvanggezin er ook gebruik van maken en dat is super natuurlijk want er gaat hier het nodige aan voer door en je geeft elk hondje ook weer wat mee.
Whoopi heeft alles geinspecteerd en goedgekeurd. Maar ze is niet echt meer een puppy, zij zal zo'n 7 jaar oud zijn nu.....
Lu doet het super maar helaas nog geen nieuws van het huisbezoek dus ik weet niet wanneer ze gehaald kan worden. Hopelijk komt er snel nieuws.
En Zora is ook gereserveerd. Dus ook voor haar zicht op een huisje.
Dan heb ik hier alleen nog middel en grote honden zitten. Langzitters Smokie en Jolly en nieuwkomer Simon. Maar van AIN heb ik een aanvraag om deze knapperd op te vangen.
Een regelrechte knuffelbeer. Ik denk welhaast dat ik die niet heel lang te knuffelen zal hebben met zulke looks. Dus ik heb ja gezegd. Schijnt al vanaf pup in het asiel te zitten en is nu een jaar dus hij mag nu wel eens de wijde wereld in.

1 opmerking:

 1. Wat een GE-WEL-DIG nieuws weer allemaal!
  En idd heel erg veel dank aan Hill's en Royal Canin die onze hondjes willen sponsoren.
  Binnen een week alle 3 de "rommies" naar een mooie en veilige plek, super gedaan, Maureen!
  En niet tevergeten Floris, Lulu en Daisybelle...
  De volgende kleine en 2 grote romies staan te trappelen....are you ready???
  Liefzz van onzz en een mooi weekend
  XX

  BeantwoordenVerwijderen