donderdag 2 september 2010

veel gedaan en gebeurd

Het knippen van de klitten gister vond Tender doodeng maar het wassen onderging hij redelijk.
Hij is er zo van op geknapt. Veel witter en zijn vachtje voelt heel zacht. Het is ook echt een knuffelbeertje.
Vandaag Zora gekamd. Je zou zeggen ze is kortharig maar haar dikke vacht had nog veel oude ondervacht en er kwam een halve Zora uit. Ze is er al erg van opgeknapt maar morgen wil ik proberen om haar ook te wassen.
Dan vanochtend afscheid van Tapaz die vanaf vandaag als Rakker door het leven gaat. Dolgelukkig zijn zijn nieuwe baasjes met hem en hij zal het heerlijk gaan krijgen.
Later op de dag afscheid van Floris, hier op foto's van gisteravond waar hij Zora en Jantje op de valreep het kleedjes uit de manden stelen nog even bij brengt.
Maar de volgende puberpup is al weer binnen. Al moet je snel zijn want buiten zie je alleen een soort chocoladereep langs flitsen........
8 maanden oud en lang leve de lol.
Prachtige hond. Bouw van galgo maar kleuren als van een podenco.
Maar een wat bredere snuit dus er zal meer doorheen zitten.
Simon is een lieve aanhankelijke gezellige hond maar wel eentje met de ren en vermoedelijk ook jachteigenschappen van zijn voorvaderen. Maar hopelijk wel een snelplaatsertje.
Verder een klein snoesje. Ik heb haar Daisybelle genoemd. Daisy naar Desiree/Desi wat "gewenst" betekent. In Spanje als ongewenst gedumpt en bij haar vorige opvanggezin kennelijk ook ongewenst. Hier echter zo welkom, net als elk opvanghondje!! Daisy is ook Engels voor Madeliefje en net als een madeliefje is ze stralend wit met een gouden hartje.
Daisybelle naar de decibellen die ze kennelijk bij haar vorige gezin afgaf maar hier heeft ze nog geen blafje gegeven. En Belle dat behoeft geen uitleg want het is toch een prachtig hondje.
Gewoon een klein lieffie waar echt weinig op aan te merken is en voor wie we met spoed op zoek gaan naar een liefdevol thuis waar ze meer dan welkom zal zijn.

1 opmerking:

  1. Jeez Maureen, wat gaaf en wat zien ze er allemaal prachtig uit......de rommies, maar ook Daisybelle en je vliegende chocoladereep...
    Het gaat geweldig met Zoe en Slim!
    Liefzz van onzz X

    BeantwoordenVerwijderen