zaterdag 11 september 2010

verdrietige afsluiting van de dag

Tender is weer terug. Tender was daar ongelukkig en bang van het autistische kind. Hier terug was hij meteen weer blij de oude en zagen ze meteen een totaal andere hond. Tender heeft er dus gelukkig niets van maar ik zit wel met een kater want is eerste Rolda hondje dat ik uitadopteer en dan komt deze weerom omdat het toch niet het juiste plekje voor hem bleek.
Tender ging meteen ook blij dit nieuwkomertje begroeten.
Dit hondje is minder blij. Hij is een scheidingsslachtoffertje en mag hier bijkomen terwijl we op zoek gaan naar een nieuw thuis voor hem.
Aan Benji ligt het niet. Hij kan met kinderen, katten en honden. Hij is bijna probleemloos alleen door de omstandigheden moest hij inene heel veel alleen zijn terwijl zijn vrouwtje niet lekker in haar vel zat en tja nu heeft hij waarschijnlijk wel wat verlatingsangst dus moet dat echt weer rustig in zijn tempo opnieuw opgebouwd. Maar verder een heerlijk knuffelhondje van 3,5 jaar oud.

1 opmerking:

  1. Fijn dat Tender weer terug is, dit was een verkeerd plekje voor hem. Nu op zoek naar de échte gouden mand!
    En Smokie is dan wel a pain in the ass maar zie ik ook die puntoortjes van Phucomans niet op bijna elke foto opdoemen.....hahaha....
    Heb een fijne zondag, Maureen en don't worry, als je/wij Tender daar hadden gelaten, dát was pas een foute keuze geweest, dit niet!
    DIKKE KNUFZZ van onzz allemaal

    BeantwoordenVerwijderen