donderdag 24 juni 2010

hoe gaat het met

Met Junior nu Ginto gaat het super. Hij is op reeds veel socialisatie uitjes mee geweest en zijn zelfvertrouwen groeit.

Verder bericht van Maky. Die is helemaal verwend met diverse speeltjes waar hij blij mee speelt. Verder lekker bij het vrouwtje kruipen want saampies is oh zo gezellig. Hij is bij de kapper geweest (foto's komen nog) en de buurt geeft gul complimenten wat een prachtig en lief hondje hij wel niet is. Maky en zijn vrouwtje lijken dolgelukkig samen.

Nu vol spanning wachten op bericht morgen over Vamy. Dan is haar proeftijd van 2 weken voorbij en ik hoop toch zo dat ze de harten van haar nieuwe gezin heeft gewonnen en voor altijd mag blijven met al haar eigenaardigheden die haar zo bijzonder maken.

De andere honden krijgen in het geheel geen reacties meer. Zelfs de prachtige lieve pyr Taro waar men normaal om staat te dringen heeft nog geen zicht op een thuis. Intussen ben ik druk bezig met het regelen van de nieuwe vloerbedekking dus ik blijf duimen dat het hier in de komende 2 weken nog leeg raakt want de huiskamer en keuken kunnen dan niet betreden worden een paar dagen en dan is het met 5 honden al een heel gedoe laat staan nog opvanghonden. Maar ik kijk erg uit naar een frisse mooi vloer die goed schoon te houden zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten