donderdag 17 juni 2010

drukke donderdag

Eerst bericht dat het goed gaat met Junior nu Ginto. Hij knuffelt heel wat af en heeft al positieve reclame voor de Spaanse honden in de dierenwinkel gemaakt. Hij moet nog wel wennen maar dat komt snel genoeg goed.

Dan weg naar een pension in Zuid Drenthe om deze heerlijke beer op te halen.

eenmaal thuis nog even knuffelen met deze kleine witte beer die werd opgehaald door zijn nieuwe baasjes. Gelukkig was de klik er en kon hij goed overweg met het kindje en de oppashond en zo vertrok Toto al snel. Heel veel geluk Toto!

De roedel mocht 1 voor 1 los en bleef zich verbazen hoe groot Toto inene was geworden.....

Deze prachtige Nederlandse Pyrenee heet Taro en zoekt dringend een nieuw thuis. Mogelijk zijn er mensen geinteresseerd, ik heb nog geen contact of afspraak maar hoop dat er mensen hier van het weekend komen kijken zodat hij snel weer door kan. Beter voor Taro dan hier eerst te wennen en beter voor mij want ik wil graag zo leeg mogelijk raken opdat hier nieuwe vloerbedekking in de huiskamer en keuken gelegd kan worden. Maar stiekem vind ik het ook weer super heerlijk om een pyr te mogen knuffelen.

Het huisbezoek voor Tarsi is ook okay en morgenvroeg zal zij vertrekken. Dus nog even genieten van saampies knuffelen. En dan vanavond de spulletjes klaar gaan zetten voor haar. Slikken hoor zo drie op een rij maar evengoed ohzo heerlijk voor de hondjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten