donderdag 4 juni 2009

Dalia.. zielig?

Dalia. Haar verhaal is zonder meer zielig. Echter Dalia zelf is niet zielig en ze wordt dan ook niet als zodanig anders behandeld dan de rest van de honden in huis.
Dalia heeft geen enkele terugslag na de amputatie. Integendeel mevrouw heeft ontdekt dat ze nu met het volste gemak op en af bed kan springen.
ze is al zo gewend aan drie poten dat balans problemen bij haar niet spelen ook niet bij het opstaan of zoals hier het plassen.
ze loopt zeker en staat al echt te kijken van ik wil uit. ze staat bij de garagedeur in de hoop dat we misschien met de auto ergens heen gaan. Kortom ze ziet dat weekje rust niet zo maar ik moet echt oppassen nog want die wond is anders gehecht opdat er geen drain in moest. eerst had ik haar in tuin aan de lijn maar vandaag gewoon maar los laten lopen. wel direct erna weer naar binnen want wil voorkomen dat ze ergens in het zand of gras gaat zitten nu. ze moet nu even nog een week afzien om dan alles daarna te mogen gaan opbouwen en hopelijk eindelijk zorgeloos van haar leventje in Nederland te kunnen gaan genieten.
Hopelijk zijn er ook mensen die een ouder hondje met drie poten en een oog minder en een kattig karakter gewoon nog een goed pensioen willen geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten