woensdag 7 juli 2021

rust zacht Din

Din zijn baasjes hebben het afgelopen 1,5 jaar hun werk niet mogen doen. Ze werken in de evenementen branche. Het is heel zwaar voor ze geweest. Het baasje was de laatste tijd druk bezig met de restauratie van de oude zweefmolen en die was net op tijd klaar toen ze afgelopen weekend weer mochten draaien.Wat een feest! Oude Din genoot dat hij weer mee mocht. Gezellig samen met de baas; 4 poten op 1 buik. Afgelopen maandag kreeg ik nog deze foto:En dan vandaag verdrietig bericht. Je kreeg vanochtend vroeg een herseninfarct en 2 uur later de 2e. De dierenarts nam je op, maar in het middaguur ben je daar overleden. Groot verdriet bij je baasjes waar je 3,5 jaar als senioren Border collie nog een prachtig leven had. Tegelijk geen lijden maar een mooie plotse dood waarbij je vermoedelijk zonder het zelf echt te beseffen bent weggegleden op een prachtige leeftijd van ruim 13 jaar oud.

Je baasje schreef: We hebben samen na maanden weer samen mogen zweven, maar geheel onverwachts zweef jij naar de hondenhemel, lieve Din, ik ga je missen


Rogier en Monique heel veel sterkte met dit verlies. Dankbaar dat jullie Din een fijne oude dag bezorgd hebben en hem zo gelukkig hebben gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten