woensdag 23 december 2020

hamsteren

Vandaag druk met de pakketten want ik kreeg van de baasjes van Perico ook post met kleedjes voor de honden en lekkere kaas voor mij en een hanger met vogelvoer die nu in de sering in de tuin hangt en waar ik dan ook weer van kan genieten als de tuinvogeltjes langs komen. 

Meteen 1 van de kleedjes in een mand gelegd, maar die zit inmiddels in de was. Mamba haar plaspillen werken goed, heel goed..... maar dat levert toch wel plasjes in mandjes op en in nacht is ze incontinent. Maar haar kuch/keelschrapen is helemaal weg en ik mag nu voorzichtig minderen met de medicatie. Dierenarts belde want Mamba haar eerst bloeduitslagen zijn binnen en nieren en schildklier lijken wat minder goed te werken. Er komt nog meer aan uitslagen maar waarschijnlijk mag ze wel met een speciale narcose voor gebitsreiniging. Dat hangt nog even van 1 uitslag af dus blijft nog even spannend maar hopelijk kunnen we dat toch binnenkort afspreken. Gelukkig geen heel zorgelijke uitslagen maar wel duidelijk dat ze nu echt oud aan het worden is en haar organen verzwakken.

Verder kan ik komende dagen als een hamstertje boven alles opbergen want Dirkje en Michiel kwamen met dank aan Astrid ook van alles brengen voor de honden en ook van verschillende andere mensen wat handdoeken, kleden en beddegoed gehad. Nu even komende dagen boven alles sorteren en opruimen en dan ligt het er als de nieuwe honden komen zo snel voor het grijpen klaar. 

Ook zal er nog over datum voer en voerbakken en kattenspullen naar Spanje gaan met het transport in januari. Hopelijk gooit de corona geen roet in het eten en gaat alles door. 

Deze maand nog geen adopties gehad en helaas zijn er ook geen kerstmandjes in zicht. Maar het is zo lief en warm hoe de mensen allemaal wel aan de honden hier denken. Ook heel veel leuke lieve kaartjes en wensen al gehad. Teveel om op te noemen maar met elke lieve mail, kaartje of app weer blij. ​Tot slot heeft Snoopy zijn lichtgevende bal weer gevonden. Want die andere tien speeltjes die verspreid in de huiskamer/keuken liggen zijn lang niet zo leuk vindt hij. Dus ook Snoopy weer blij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten