vrijdag 8 maart 2019

Hoe gaat het met...

Buster en zijn nieuwe vriendin uitgeteld van het stoeien. Buster doet het geweldig goed. Hoog tijd voor een hoe gaat het met item want Marvey en Bongo zijn allang weer terug uit de sneeuw. En Smartie zijn verjaardag is al weer even terug. Maar het is altijd weer zo genieten van gelukkige honden en baasjes. Hier Mathew. Vanaf pup in het asiel. En inmiddels 2 jaar oud toen hij in opvang kwam en vervolgens gewoon een half jaar wachten. Op baasjes die hem niet meer kunnen missen en zoveel van hem houden. Ook Sjimmy zat al 2 jaar in het asiel. Hij heeft hier nog samen met Mathew gezeten in 2016 maar mocht na 1,5 maand door naar baasjes die hem ook geweldig vinden en nog steeds gelukkig met hem zijn. Ondanks dat hij wel wat aandachtspuntjes bleek te hebben. Het vrouwtje van Pippi mailde dat Pippi vandaag een jaar bij haar was. Ook weer een gouden match zo te lezen.
Verder heb ik van de baasjes van Canelo nu Harvey een super leuke mail met veel fotos gekregen. Helaas formaat foto te klein om op te laden. Harvey is ook met zijn kontje in de boter gevallen.
Ik hoop dat de huidige opvangers ook zulke geweldige lieve leuke baasjes mogen gaan vinden. De reacties voor Chica zijn het niet geworden en nadien zijn er geen reacties meer binnen gekomen. Maar het is weekend en de vakanties zijn zo'n beetje voorbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten