zaterdag 1 september 2018

Rust zacht Adri

Schuttingdeel 12. Je zou er bijna net als Abe aan voorbij lopen. Maar het is letterlijk het stevige middelpunt van de schutting! Gesponserd door Adri het vrouwtje van Tommy. Adri die altijd belangstellend het wel en wee van de Ranjaclub volgde.Die meeleefde en ondanks dat ze zelf weinig had toch gewoon een heel schuttingdeel heeft gedoneerd. Die kort daarna vreselijk nieuws kreeg dat ze ernstig ziek was. Naar later bleek ongeneeslijk ziek. Het is snel gegaan. Veel te snel. Op het laatst heb je gelukkig door lieve mensen in je omgeving nog even een keertje je huisje bezocht en nog 1 keer met Tommy mogen knuffelen en een rondje door je tuin gemaakt waar je altijd zo van kon genieten. Dat is een schrale troost. Lieve Adri, je was een liefdevol mens met een groot hart voor al wat leeft. Rust zacht Adri!

2 opmerkingen:

  1. Lieve Maureen
    Wat een verdrietig nieuws. Heb vaak lieve reacties van Adri gelezen. Heel veel strekte, ook voor de nabestaanden. Hoop dat iemand van haar naasten zich over Tommy ontfermd.
    Liefs en een dikke knuffel Nathasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tommy heeft een super plekje bij Joop, een vriend van Adri..hij paste altijd al op Tommy. Charlie, ook een hondje wat eerder bij Adri was maar wat neit zo goed ging is bij Joop. Deze 2 gaan supergoed samen

    BeantwoordenVerwijderen