vrijdag 30 juni 2017

mooie afsluiting van de maand

Nog steeds aan het genieten van de prachtige plant die mijn ouders voor mijn verjaardag gaven. Vandaag weer een drukke dag gehad.
Eerst adoptanten die helemaal voor Diliana vielen, ondanks dat ze best wat aandachtspunten nog heeft. Ze is mee naar een prachtig plekje waar men ervaring heeft met moeilijkere honden dus dat gaat vast goed komen. Diliana is een leuke pup maar naast nog onzindelijk en niet al te vlot nog aan de lijn, kan ze bang zijn op verkeer of geluiden en die als ze iets eng vindt soms erg gaan blaffen en geen steun zoekt. Ze gaan werken aan een band opbouwen opdat ze haar kunnen steunen en begeleiden dan verwacht ik dat ze op alle vlakken met sprongen vooruit zal gaan. Broer Deyan had ook bezoek en hij is geadopteerd maar wel nog hier gebleven. Morgen is het een wat chaotische dag bij dit grote gezin en het is beter dat Deyan nog 1 dag langer blijft dan hebben ze daarna alle tijd en rust voor hem. Alvast een zak voer gehad waar ik ontzettend blij mee ben. Nog steeds dagelijks reacties voor Masha, maar ze heeft nog geen huisje. Juist omdat ze zoveel reacties heeft kan ik me toch ook niet voorstellen dat ze van het weekend haar gouden mandje niet gaat vinden. Donny (foto nog met Michiel afgelopen woensdag) kan wat verlegen tonen omdat het een zacht en gevoelig zieltje is maar vond al dat bezoek verder best gezellig. Helaas voor hem nog geen belangstelling.  Dacia heeft inene een enorme terugval op bezoek. Die zit denk ik in haar drie maanden dip want inene vindt ze mensen die ze niet kent eng en durft ze niet.Riri lag lekker binnen. Eigenlijk gemiste kans want dan had ik haar met kindje 6 jaar kunnen zien maar die had al een stormachtige begroeting met Masha achter de rug en waar het kindje Bo-Ghy geweldig vond en knuffelde was Masha iets te enthousiast.

1 opmerking:

  1. Wij zijn heel blij met Randy. (Deyan) Hij is een hele mooie toevoeging van ons gezin. Zonder het zelf te weten, brengt hij rust in dit huis en kan hij de leegte die Igor achterliet vullen. Maandag 26 juni,hebben we onze eerste vriend, helaas moeten laten inslapen.Een moedig maar verdrietig besluit. Wat wij als gezin, met zijn 6-en samen hebben gedaan. Zo intens verdrietig zijn wij dat dit moest gebeuren. Nu ligt Randy hier nietsvermoedend in de keuken naast ons te slapen. Liefs Fam. Engbers.

    BeantwoordenVerwijderen