zaterdag 14 mei 2016

welkom Claudia

Gaia Dogs vroeg dinsdag hulp met opvang pupje omdat de geadopteerde pup die zou vliegen nog niet reisklaar was. Claudia haar broertje en zusje waren geadopteerd en zaten al op de vlucht en als Claudia ook mee mocht en hier in opvang dan zou ze daar niet als enige achterblijven en kansarm opgroeien in het asiel.
Claudia is dus vandaag in opvang hier gekomen. Claudia wordt volgens haar paspoortje morgen 5 maanden oud. Ze kan al steengoed knuffelen en kan leuk spelen en is verrassend stabiel en makkelijk voor zo een jong pupje. Zelfs de eerste keer meelopen aan de lijn en dan ook meteen aan de straat, deed ze als een natuurtalent.
Ondanks dat je gewoon weet dat een kort staartje mensen minder snel aanspreekt is dit gewoon zo een onwijs leuk pupje dat enkele uren na haar eerste advertenties het al vele reacties voor haar regent. Hopelijk zit er een geschikt gezin bij en huppelt ze eerdaags ook weer de deur uit. Duimen voor Claudia dat het lukt want hier is niet de juiste socialisatie plek voor een pup, al is het beter dan het asiel natuurlijk.

1 opmerking: