dinsdag 8 september 2015

welkom Tigre

Vandaag zijn Dirkje en Michiel weer langsgekomen om hun hondjes op te halen. Ze hadden meteen op de vlucht 4 pups meegenomen. Paco en Rocio hadden enkele maanden terug op een verlaten landweg ze gevonden. 1 maand oud en dorstig en hongerig en blij om mensen te zien. Die waren duidelijk niet uit zichzelf daarheen gewaggeld. Onbegrijpelijk dat men in Spanje pups zo wreed kan dumpen. Tja en wat doe je dan als dierenliefhebber. Je pakt ze op en neemt ze mee. Ze zijn super vrolijk, blij en sociaal dus we wilden graag helpen om leuke huisjes te vinden. 4 maanden oud nu en heerlijke pups.
Dit is Happy. Ik vond hem geweldig. Dat vindt de adoptante ook dus stond ze al op Schiphol en Happy heeft de opvang dus niet gehaald :)
Dit is Maffi. Maffi heeft een waar luxe probleem met aanvragen. Morgen gaat Dirkje er goed voor zitten en dan zal hij ongetwijfeld gereserveerd worden. Maffi is zeer stabiel en een open pup die nergens bang voor is en super nieuwsgierig en ondernemend. Maffi is door naar Anieta waar hij in de opvang mag. Daar ben ik erg blij mee want het is nu echt even teveel al die pups op te vangen.
Zen is het meisje. Ze is niet zo dapper maar met de roedel komt ze wel mee en is dan ook open, blij en knuffelig. Maar als hond alleen is het erg spannend in nieuwe situaties. Daarom zoekt ze een huisje bij een andere stabiele hond. Zen wordt ook in Joure vertroeteld tot ze een eigen huisje vindt.
Dan Tigre. De 4e pup. Tigre heeft al adoptanten en wordt zaterdag gehaald. Ik mag even 3 dagen op dit heerlijke manneke passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten