vrijdag 18 september 2015

de 2e kans hondjes komen er aan!!!!

Gezogen en gedweild. Ondertussen bericht op facebook dat de 2e kans hondjes uit het asiel van Peter Koekebakker op de luchthaven Malaga stonden en zouden vertrekken naar Nederland. Nog even en dan zijn ze in Nederland. Dan nog een lange reis naar hier. Dankzij zoveel vrijwilligers. In Spanje Miky en Josef die de honden naar de luchthaven brachten. Astrid de Vries die speciaal op en neer is gevlogen om deze honden te halen voor mij. Vrijwilliger Frank die de 5 veilig naar hier zal brengen vanaf de luchthaven. En dan straks nog zoveel mensen die mij zullen helpen met opvang en fotos maken en promoten en bemiddelen..... want ik kan het uiteraard niet alleen. Maar ook het rijke contact met andere mensen die helpen maakt het zo de moeite waard. Komende 2-3 weken zullen zwaar zijn maar het is nu voor de 3e keer en ik zou het gewoon niet willen missen. Hopelijk wordt het ook dit jaar weer zo een succes.

Ik zie er tegenop maar tegelijk kijk ik er zo naar uit.

De stapel handdoeken die ik laatst van mijn schoonzusje kreeg liggen klaar net als de shampoo. Straks lekker de asiel en reislucht ervan af boenen. Dat knuffelt toch iets lekkerder :)

1 opmerking:

  1. Geweldig dat je dit toch steeds maar weer doet, het zijn ook weer schatten van honden. Ik ga weer voor ze duimen, maar 't gaat vast wel lukken.....

    BeantwoordenVerwijderen