zaterdag 29 augustus 2015

heel veel geluk!!

Sereno vond het even spannend. Blaffen maar met wat snoepjes kwam hij tot rust en herinnerde hij ze weer en durfde hij ze na 5 minuten al weer te vertrouwen!

Dan het afscheid. Hij aarzelde met het in de auto springen. We hadden hem er botweg in kunnen zetten maar we namen even de tijd en gaven hem de ruimte en snoepjes en blij sprong hij in de auto. Trots kwispelend toen we juichend reageerden. Dan het uitzwaaien. Wat had ik het moeilijk.
Maar de baasjes begrijpen dat en stuurden mij net deze foto. Sereno vol vertrouwen kop op de schoot. Ze schrijven dat het goed gaat met hun hondje en hij in het bos al heerlijk heeft gesnuffeld tijdens de wandeling.

Vlak na Sereno moest ik me samen pakken. Een gezin kwam voor Elsie. Ze hadden zo naar haar uit gekeken. Elsie vond het geweldig en danste tussen de kindjes en baasjes en maakt dan grappige cavia geluidjes. Ze vonden haar ook geweldig dus ze mocht lekker mee. Ondankbare pup keek niet eens toen ik zwaaide .... ze keek vol spanning vooruit naar wat haar nieuwe leven ging brengen :)

Een contrast tussen de afscheid van twee super lieve honden maar tegelijk ben je je dan weer bewust waarom opvangen ook weer zo mooi is. Beiden hebben nu een toekomst. Beide honden is het zo gegund. Beide honden als jong pup bijna geen toekomst gehad. Hoe verschillend ook, het is beide prachtig en mooi om ze geholpen te mogen hebben.

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je een mooie foto van Sereno hebt ontvangen waar hij vol vertrouwen zijn koppie bij zijn nieuwe baasje neerlegt. Na een opvang van dik 2 jaar eindelijk een thuis voor hem en weer een plekje bij jou voor een nieuw opvangertje. Maureen, petje af voor wat jij voor de diertjes doet!!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto, wat is het vertrouwen er al snel! Die gaat vast een heel fijn leven tegemoet, wat hem van harte gegund is. Is de bak chocolade-ijs nu helemaal leeg? Hoop dat je nog vele mooie foto's krijgt van een blije Sereno!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Sereno met je mooie ogen. Heel veel geluk. Knap gedaan Maureen! Je bent een Kanjer :))

  BeantwoordenVerwijderen