donderdag 20 augustus 2015

au arm

Elsie is een heerlijke pup die in een benchje naast mijn bed al braaf de nacht doorslaapt. Dat kan ik van mezelf niet zeggen. Door de pijn weet ik gewoon niet hoe te liggen. Na 2 weken geen verbetering dus gister naar huisarts en heb nu injectie gehad. Die zou na drie dagen moeten gaan werken. Ook zwaardere pijnstilling maar die remt de zwelling niet dus daar heb ik pas wat aan als de cortisonen prik gaat werken. Dus toch extra ibuprofen innemen tot ik effect van prik merk. Vanavond krijgt Elsie in ieder geval bezoek. Ze gaat nog niet mee want er volgt nog een huisbezoek maar ik hoop dat ze snel door mag. Ze is zo leuk dat ik me niet kan voorstellen dat ze niet als een blok voor haar zullen vallen.
Dan een knoop in mijn maag van de spanning. Er is een gezin met volwassen kinderen die kennis wil komen maken met Sereno. Ze komen zondag langs want dan hoop ik dat de prik werkt en ik meer armfunctie heb en we kunnen wandelen want dan zie je zo een leuke lieve makkelijke hond. Want Sereno is zoveel meer dan zijn angst voor bezoek.

2 opmerkingen:

  1. Dat duurt wel wat lang, vervelend voor je! Heb het ook eens gehad, erg pijnlijk, zo'n spuit lijkt me niks.....maar je moet wat he? Wel geweldig nieuws over good-old Sereno, dat zou zo fijn zijn als het mocht klikken. Duimen maar weer, werkt heeeel vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duimen voor Sereno en voor jou. Hopen dat voor jou de injectie werkt en voor Sereno dat er eindelijk eens goed nieuws volgt. Spannend!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen