donderdag 25 juni 2015

Niet over de kleintjes heen kijken!

Dan de kleintjes. Je zou zo over ze heen kijken.
Ik heb 3 van mijn 5 nichtjes/neefjes al eens in hondennamen ook gehad maar eigenlijk nooit een Heleen of een Sebastiaan dus die zijn onderhand wel eens aan de beurt.
Nu heet dit hondje Ash. Ik vond het geen naam. Sorry.
Dus heet hij nu Sebash.
Geinig kortpotig pupje met gekke oren waar ik helemaal voor gevallen ben. Moet nog veel leren maar is hij niet aandoenlijk leuk? Nu maar duimen dat er mensen komen die dat ook vinden. En dan twee pupjes uit het zelfde nest. Het zwartje heette Leni en nu omgedoopt in Heleentje of Leentje.
28cm dus echt kleintje. Maar vrolijk en ondernemend.
Haar broertje is net zo klein. Heerlijk knuffeltje die graag op schoot ligt en kusjes geeft maar soms ook even schrik kan hebben maar ja pupjes gaan in hun socialisatie fase ook door angstfases nog heen dat is gewoon. Maar zeker geen bang hondje hoor. Sociaal leuk manneke. Hij heet Puchi en dat heb ik verder zo gelaten.

We gaan slapen en dromen van eigen mandjes voor elk van deze schatjes.

1 opmerking:

  1. Een kleintje misschien nog wel over het hoofd gezien maar ZOveel kleintjes...dat is NIEt te missen in je blikveld. Leuk clubje zo. En Bo-Ghy...lijkt het allemaal wel best te vinden met de (slaap)ogen dicht. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen