zondag 28 juni 2015

back in control

Ralfy maakt het zich zelf graag moeilijk. Hij heeft niets met andere honden maar gelukkig laten de meeste hem met rust, ook de kleine pupjes. Maar die grotere pups/pubers dat werd hem niet en dat was regelmatig vlam in de pan. Mora moest hij niet. Op Jayden had ie het niet begrepen en Chiara moest ie al helemaal niet. Hij heeft dus gister de vlag uitgehangen toen Chiara als laatste vertrok en na een nachtje slapen zie ik weer een blije opgeluchte Ralfy die goed mee draait in de roedel.
Back in control here!Evengoed blijft het dringend dat Ralfy gewoon eens een huisje als hond alleen mag vinden. Omdat het belangrijker is dat dit ventje gewoon eens gelukkig mag worden, is zijn adoptiebijdrage verlaagd naar euro 125. Hopelijk biedt zich binnenkort een juist huisje aan waar hij als hond alleen mag leven en weinig honden op straat tegen hoeft te komen.

1 opmerking:

  1. Tja....helaas botert het niet altijd - net zoals tussen mensen. Maar zo kwaad zal hij het nou ook wel weer niet bedoelen. Ik duim. Aaitjes / groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen