donderdag 18 juni 2015

Abel op Bootcamp

Vandaag kwam Wout langs.
Ditmaal lag de nadruk op Abel die blafferig kan zijn met bezoek vooral mannen.
Als hond alleen gekeken hoe lang het nu echt duurt. In 5 minuten bereik je al veel met gewoon wat snoep maar met wat extra 1 op 1 aandacht is hij in 20-30 minuten gewoon een leuk gezellig hondje die er tevreden bij ligt.
Volgende week mag ie lekker met mijn ouders mee op de lange wandeling en dan neemt mijn vader hem aan de lijn. Hij heeft mijn ouders al een paar keer gezien en weet dat mijn vader goed is voor snoepjes en ik verwacht dat met een wandeling hij definitief om is. Abel moet puur socialisatie inhalen maar met wat geduld en inzet bij zijn baasjes komt dat gewoon goed. Helaas willen veel mensen een kant en klare hond maar ik blijf hopen dat er eerdaags eens een reactie komt van iemand die Abel zijn potentieel ziet. Hopelijk helpt het filmpje hierbij. 

2 opmerkingen:

  1. Nou, ik vond het heel goed gaan, zijn angst zakte toch vrij snel. Met nog wat oefening zal het vast goedkomen met Abeltje. Schattig hondje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was gezellig bezig zijn Maureen. Ziet er prima uit met Abel en de aandacht die hij zo kreeg toch? - komt vast wel goed met hem in een mandje vol aandacht van nieuwe baas. Mijn koekjes waren op dus haal wel nieuwe bij weer een volgend bezoekje op termijn. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen