maandag 20 april 2015

Tippie en Zami

Vanochtend Dizzy uitgezwaaid. Ze vond het heel spannend maar ze heeft een liefdevol huisje gevonden.
Beethoven kreeg bezoek maar deze mensen kunnen hem waarschijnlijk dan pas over een maand hebben. Ze gaan nu wel kijken en overleggen of het al eerder kan. Ik zoek ondertussen wel verder want als hij eerdaags een huisje kan vinden is dat voor hem alleen maar fijner en bovendien staat er ook een andere grote herplaatshond te wachten die pas kan komen als Sereno of Beethoven geplaatst is.
Wel zijn vandaag 2 nieuwe kleinere honden gearriveerd. Tippie is met zo'n 40cm de grootste maar denkt dat hij een schoothondje is. Zami is met 26cm echt een kleintje maar een schoothondje...... nee hij moest echt even wennen aan mij. Zomaar een enge mevrouw en graaiende handen maken hem schuw. Echter als je hem rustig benadert dan maakt hij contact. Hij lijkt weinig van de wereld gezien te hebben en loopt geen stap aan de lijn maar kennelijk heeft ie wel een huiselijk leven gekend want als ik de koelkast deur open staat er meteen een blij kwispelend chihuahuaatje achter me :)
In de roedel gaat het gelukkig prima maar het zou toch fijn zijn als hij naar een plekje kan met minder honden en meer aandacht. 
Morgen krijgt klein Zami bezoek. Ze zijn dergelijke schuwe hondjes gewend en kunnen hem een rustig plekje geven om verder op te bloeien. Dus duimen maar dat hij mee mag morgen. 

1 opmerking:

  1. Doei Dizzy...het ga je goed. En ik duim voor mr. Beethoven. Wat een scheetjes deze 2 mienietjes - komen vast snel de mandjes voor langs - wedden?. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen