vrijdag 10 april 2015

pssst Dizzy wakker worden!

Dizzy in dromenland en weet niet dat er voor het eerst voor haar ook een reactie is binnengekomen. En een leuke reactie. Morgen komen ze haar bezoeken.
Ik weet niet wie dat spannender gaat vinden.... Dizzy of ik. Want hoewel ik een Dizzy zie die aanhankelijk, vrolijk en speels is, is ze naar bezoek nog zo verlegen en durft niet te komen. Ze trekt zich niets aan van het klussen zelf maar durft niet aangeraakt te worden of een snoepje te halen. Ook omdat ze wat onderdanig is en hoewel de roedel maakt dat ze meekomt naar mensen, is de grootte van de roedel weer het nadeel dat ze net niet durft. Maar als hond alleen vindt ze het nog spannender en komt dan ook niet. Toch is ze al zoveel vooruit gegaan en als de baasjes er door heen willen kijken en komende maanden lekker door gaan met socialiseren komt het vast goed want ze is in basis een aanhankelijk leuk hondje dat ontzettend graag wil.

1 opmerking:

  1. Het ware gouden mandje is bodemloos dus ik ga er van uit dat die nieuwe baasjes er wel doorheen zullen kijken. Dus moed houden en ik duim. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen