donderdag 15 januari 2015

update

Eigenlijk weinig nieuws in de zin dat de langzitters nog altijd wachten.
Even een opleving in reacties voor Daffy Duck maar helaas toch niemand die voor dit tweetal wil of kan gaan en inmiddels weer heel rustig.
Bo-Ghy went ondertussen goed. Sociaal met groot en klein. Ik ben benieuwd hoe hij op opvanghonden zal gaan reageren maar ik moet nog even wachten. De 2 honden voor Sphoek die ik zou gaan opvangen vliegen wel maar zijn al onder de pannen dus die komen niet.

Teddy krijgt zaterdag bezoek en mag dan hopelijk mee naar zijn gouden mandje. Echter in het asiel van La Linea zat een hondje die het niet ging redden. Doodongelukkig en ontredderd. Ik zou 27 januari een hond voor deze stichting opvangen en evt een 2e maar dit kleintje kan niet zolang wachten. Met wat gepuzzel en geruil kon ze mee op de vlucht van 17 januari.
Ach voor dit lieve 3 jarige teefje moet toch snel een goed mandje te vinden zijn? Dus ze komt lekker hierheen voor wat TLC en hopelijk dus snel een goed rustig huisje waar ze verder mag opbloeien.

1 opmerking:

  1. Komt wel weer Maureen - het was ZO stormachtig de laatste tijd dus de mensen moeten ook weer effe kalm worden. Voor madammeke Rosi komt vast wel iemand langs - ze is echt een plaatje. En fijn dat Bo-Ghy zo goed aard in de roedel. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen